Hjälp oss att hjälpa!

Det är nog ingen som är oberörd av den omöjliga situationen som världen nu kämpar både för och imot gällande den omänskliga flykting krisen som konstant pågår. Över 60 millioner människor är just nu på flykt, hals över huvud från sina kära och sina hem.

Jag har skrivit en låt som heter “två små händer” som stöder “Flyktninghjelpen” här kan du läsa om vad och hur de jobbar. Flyktninghjelpen

Det är med stor stolthet jag kan berätta att jag har fått otroligt bra hjälp av Tylden & Co som jag har fått glädjen av att jobba med även på mina senaste album, min kära vän Lasse Andersson har producerat musiken och min blodsbroder Alf från Flan Booking har tillsammans med Tylden gjort detta möjligt!

Dela snälla detta vidare, för varje “klick” och gång som videon spelas så genererar det pengar till Flyktninghjelpen, en hjälporganisation som hjälper flyktningarna på plats runt omkring i hela världen där nöden är som störst! Snälla hjälp oss att hjälpa, det här kostar dig ingenting, endast lite tid och välvilja 🙂 Så här gör du!

Gå in på länken till videon, se HELA videon inklusive reklam.
Ser du från början till slut så kommer pengarna in rakt till flyktninghjelpen från YouTubes reklam!
Men glöm inte att dela dela dela 😉

Kramen, Geir

Här är videon:  Två små händer

Två Små Händer


Leave a comment